Kuinka monta sateenvarjoa, banaania ja röntgensädettä löydät sanasta Hesburger?

Tämmöinen pikku arvausleikki käytiin eilen Hesessä. Käytiin lounaalla paikallisessa Hesessä Kirpun lääkärireissun jälkeen. Oltiin pöydässä istumassa kun Kirppu rupes osoittelemaan ikkunaan "sateenvarjo!" "banaani!" "missä R? Röntgensäde!"
Me istuttiin TM:n kans ihan , et mitä hittoa? Ei näy sateenvarjoja eikä banaaneita, ei ulkona eikä sisällä. Toi "missä R?"- kysymys sitten sai lampun syttymään yksinkertaisten vanhempien päässä. Kirppu tavas kirjaimia ikkunassa roikkuvasta julisteesta.  Kirpulla on oma läppäri, jossa on kirjainpeli. S-kirjainta painamalla kone sanoo S...Sateenvarjo! Siinä on myös peli jossa pitää tunnistaa kirjaimia. Kun kone sanoo R, pitää painaa R-nappulaa. Läppärillä leikkiminen on ollut viime aikainen potta-huvitus. Neiti pysyy potalla hetken pidempään, kun on jotain tekemistä.

Meidän porukka on sairastanut sitkeää räkätautia viime viikot. TM on viihdyttänyt vieressä nukkujaa yskimällä yöt läpeensä. Minä vietin viime viikolla pari päivää saikulla korvatulehduksen ja flunssan takia. Kirppulla on nyt flunssa ja silmätulehdus. Mitähän vielä? Tämä alituinen sairastaminen alkaa jo tympiä...  Jotain positiivista sentään...Koirat on niin terveitä, kuin voivat olla. Ainakin vielä...