Ostin viime kesänä uuden treeniliivin ja siinä oli semmoinen pallotasku kaikkine vaijerivirityksineen. Yksinkertainen ihminen, kun oon ja Maisakaan ei koskaa oikein tajunut sitä hommaa, niin se jäi käyttämättä. Siis se pallohäksätin, liiviä kyllä käytin.

Eilen päätin sit Taaville testata sitä. Eikun vaijerit paikoilleen ja pallo kyytiin. Voi luoja! Ei toimi meillä... Kuskilla oli alati vaijerinpää hukassa ja koira ei oikein meinannut tajuta, että juu... pallo tulee sieltä taskustaYllättynyt. Vaijerikaan ei tahtonut pysyä kiinni kunnolla.  Annetaan sen siis olla! 

Taavi teki siis eilen pari tottisharjoitusta. Lähinnä seuraamista tai yritystäCool. Oon koittanu opetalla palkkaamaan vas. kädellä /kainalosta. Eikä se oikein onnistu. Parhaiten menee niin, et hihna vas. kädessä ja palkka oik. kädessä olkapäällä. Kyllä se kohta poikittaa!! Ehkä se noin miljoonan toiston jälkeen seuraaHuuto...  Ei kyllä Taapero osaa jo muutamia askelia seurata hyvinkin, mutta sitten lähtee mopo käsistä ja alkaa hyppiminen. Malttia ja pa-harkkoja lisää...