Mää oon ihan ylpeä itestäni, kun oon ollu niin reipas pari päivää. Eilen siivosin koko mökin katosta lattiaan. Oli tarpeen se homma, sen verran pskasta täällä oli. Kirppu vietti laatuaikaa mummun ja papn kans. Nekin oli varmaan aika väsyneitäKieli ulkona. Illalla sitten normaali koirien juoksutushässäkät sahalla.

Tänään puolestaan silmät aukes klo 8.45 ja sit onkin menty tukka putkella. Aamulla kerhoiltiin. Päivällä treenasin Taavilla tottista ja jälkeä. Illalla ulkoiltiin, siirreltiin Kallelle koneita ja vielä lopuksi pesin saunan. Kyllä maistui huurteinen hyvältä saunomisen jälkeen. Eiköhän se jussi saa nyt mun puolesta tullaNauru.

 

Hauska Juhannusta !

 

Jk. Puretaas vielä noi Taavin treenit. Tottiksessa seuraaminen menee aika kivasti. Kohta vois kokeilla kulmaa. Viime treenissä ollutta lällättelyä ja irroitusongelmaa ei ollut. Toivottavasti se meni nyt jakeluunHuuto. Jälki oli vaikealla alustalla ja muutenkin vähän outo, kun ei oltu pellolla. 100 askelta kuitenkin selvitettiin vaikka välillä piti vähän puhaltaa ja neuvotella.