Aivan mahtavat ilmat ovat suosineet viime päivinä. Koirat tuskin on niin kovasti nauttineet, paitsi uintireissuista, mut me Kirpun kans on kuljettu paljain varpain Hymy. Koirien liikutus on ollut melkein pelkkää uimista. Taavikin vihdoin uskaltautui uimaan räpiköimisen sijaan. On ollu taas naurussa pitelemistä! Tahtoa kun on vähän enemmän kuin taitoaCool... Keväisen uintireissun( jäiden seassa Stellan kanssa) jälkeen on vähän hirvittänyt, mutta nyt mennään senkin edestä. Taavi on jopa hurahtanut uimiseen niin paljon, että se tuo vapaaehtoisesti patukan mun jalkoihin "voisitko heittää?". Meillä on vähän tuosta saaliista luopuminen tuottanut töitäKieli ulkona. Pitää varmaan aloittaa noutoharjoitukset vedessä?

Taavin kans on väännetty lisäksi tottista kotipihalla. Mulle tuo tottiksen tekeminen on ollu aina vähän vastenmielistä ja sen on kyllä huomannu. Maisan kans me oltiin loistava pari. Kumpaakaan ei huvittanu pätkän vertaaNauru. Taavin kans puolestaan mää en muuta tekiskäänSilmänisku. On se vaan hienoa kun on koirassa halu tehdä ja vähän viettiäkin! Kuullostaa hullulta, mutta käykää kokeilemassa tuota meidän Maisaa niin ymmärrätte.

Tänään ois tarkitus tehdä Taaville purut ja loppu viikosta on PAKKO keretä jäljelle. Me on jäljestetty aivan liian vähän...