Myöhästyneet joulun toivotukset kaikille. Meillä ollaan vähän kiireisiä ja hitaita päivittelemään tätä bloksua... Mulla on ollu pikku urakka tässä joulun pyhinä. Sain uuden koneen ennen joulua(kiltit lapset saa lahjoja ennen joulua...;)) ja nyt on pitänyt siirtää vanhasta koneesta tiedot uuteen. Ei muuten ihan pikku juttu...

Jouluaattona oltiin kotosalla ja Kempeleen mummu ja pappa oli kylässä. Pukki kävi muoreineen tuomassa ison läjän lahjoja. Oltiin oltu kiltteinä :) Kirppu tapas eka kertaa pukin ja reippaana tyttönä hetken ujostelun jälkeen istui pukin ja muorin sylissä. Kivaa oli!
Me on oltu joulun pyhät melkoisia räkänokkia koko sakki. TM ja Kirppu rääsäävät eniten. Kirpulla tulee vielä 5 hammasta yhtäaikaa, joten yötkin on menneet vähän hulinaksi. Influenssarokotteita ei taideta enää tässä porukassa ottaa. On vähän huonot kokemukset tai sitten tosi huonoa tuuria. Eka rokotteesta flunssa ja korvatulehdus. Tehosteesta Kirppu oli heti seuraavana päivänä räkäinen.  Eiköhän se kuitenkin tästä.

Taavi-pallero kasvaa ja venyy. Se alkaa jo muistuttaa enemmän koiraa kuin rusakkoa.Välillä tuntuu, et siitä saattaa ehkä jopa tulla sisäsiisti ennen 5 ikävuotta :) Pikkuäijän korvat alkaa vähitellen löytyä, eikä enää tarvii metsästää sitä yöpaidan helmat liehuen naapurista. Kirpun kans ne on melkoinen katastrofikaksikko. Eniten ne on vaaraksi toisilleen. Kirppu syöttää sille kaikki lelunsa ja taavi riehuu ympäriinsä kaataen kaiken mennessään.
Maisa ottaa kaiken omalla rauhallisella tavallaan. Se kestää Taavin häröilyt hienosti, mutta hampaita ei siihen tarvii sovitella tai tulee turpiin. Odotellaan vielä muutama kuukausi eteenpäin ja sitten alan opettamaan niitä yhteen. Nyt käydään yhdessä remmilenkeillä ja hengaillaan muuten vain.

Mutta nyt taidan lähtä sahalle noiden koiruuksien kanssa ulkoilemaan!