Meidän piti lähtä huomenna kauden päätös leirille Iisalmeen. Rupesin sitten miettimään mitä pitää ottaa mukaan tai mitä mahtuu mukaan... Se on kuulkaa uskomaton määrä tavaraa, kun kaikki on lähdössä! Tässä vaiheessa rupes jo mietityttämään, et olikohan tää nyt sitten ihan hyvä idea lähtä koko porukalla. Illalla Maisa oli sahalla mun kokouksen ajan hillumassa ja vauhtia oli ollut taas sen verran, et se oli jotenkin taas nitkauttanut sitä selkäänsä. Olipa kiva mennä hakemaan 3 jalalla kulkeva koira.
Yöllä pidin itseni kanssa semmoista juupas eipäs neuvottelua ja tänä aamuna tein sen päätöksen, et me jäädään kotiin. Tuskaa lisäs vielä se, et vkonlopuksi on luvattu huono ilmaa... Seli seli, mut nyt ei jaksa!
Jotenkin ei vaan nyt jaksa innostua, kun ei ole sitä koiraa mitä treenata. Oishan siellä ollut hyvää seuraa ja varmasti kiva kattoa muiden treenejä, mutta kun ei ite voi tehdä mitään! Huolena ois kaiken muun lisäksi ollut vielä yksi selkäkipuinen, jonka ois pitänyt asua kylmässä autossa. Ei hyvä... Ehkä näitä leirejä vielä tulee...