kun en muista miten päättyi "Tän viikon tekemiset"... Kävinkö vielä jäljellä vai en? tän viikon vielä muistan kuitenkin Nauru.

TI: Mentiin ex tempore purutreeneihin Ouluun. Meidän ei pitänyt mitään puruja ottaa, tottista vain, mutta niin vain tekaistiin. Vietinvaihdot ookke, muuten paitti sitä kauan kaivattua haukkua ei tule kuin aina muutama. Ääntä kyllä lähtee ja saalista piisaa!! Reppanalla loppuu happi...Kieli ulkona. Tosi hyvät otteet ja yksi otteenkorjauskin. Opetettiin myös hiha suussa istuminenkin. Pientä hallintaa kehiinCool. Loppuhyppy oli tosi hyvä.

Hyvä fiilis jäi vaikka sitä haukkua ei vielä tulekkaan. Nyt pysytään poissa Oulusta ettei hairahduta mihinkäänNolostunut ja ollaan ihan oikeesti tauolla. Pitkään!

 

TO: Käytiin aamulla jäljellä. Eka kertaa ajoin jäljen niin, et koira oli nälässä. 150 askelta ja lopussa 2 mutkan serpentiini. Hyvää jäljestystä, mutta taas puolessa välissä, ennen serpentiiniä, vietti vei miestä ja piti oikein maata ettei pää räjähdä. Loppu hyvin kaikki hyvinHymy. Toi viettipiikki on hauska. Näyttää ihan siltä, et se sekoa just... Mahtavaa hommaa!!

Illalla kävin treenailemassa Käpiksessä vielä tottista. Kiva kiva... Taavi on aika huono siellä kentällä aina. Ti Teki ihan ok tottista Oulussa, mut tuolla sitten taas ei. Kaikki häiritsee ja on paljon matalammassa vietissä. Ei hyvä...