SU: Käytiin hakuilemassa. Alue oli aivan hirvee ryteikkö. Ojia meni keskilinjan molemmin puolin, joten tulipahan harjoiteltua sitäkin. Taaville otettiin 5 ukkoa ja kaikki haamuina. Ojien ylityksessä oli vähän ongelmia, kun usko ei tahtonut riittää, että sieltä se ukko löytyy. Kaikki kuitenkin löytyivätHymy. Ilma oli aika painostava ja sateinen. Sääskiä ja paarmoja metässä riitti siinä määrin, että oli kiva päästä pois!Ihan jees treeni.

Ma: Käytiin jäljellä. Otin liian vähän ruokaa mukaan, kun tarkoitus oli alkaa vähän pidentämään noita jälkiä. Ruokaa riitti tasan 110 askeleelle ja se oli liian vähän ! Ens kerralla täytyy varmaan laskea ruoka valmiiksi, ku ei osaa silmämääräisesti arvioida...Cool. Jälki meni hyvin. Samaa touhotusta, kuin aikasemminkin ja välillä hyvää rauhallista jäljestämistä. Näyttää siltä, että jälki vie miestä, kun ruoka ei joka askeleelta enää maistu. Käyn itteni kans vähän taistelua siitä pitäisikö ottaa jo tyhjiäkin mukaan. Lienee kuitenkin vielä parasta kylvää sitä evästä joka askeleelle, eihän sitä ole pakko syödä... Voi olla että meidän kävis huonosti, kun sitä vauhtia on vielä liikaa.

TI: Taas hakua. Tällä kertaa oltiin avonaisemmassa maastossa ja otettiin kunnon  juoksutreenit. MM oli kaikki kaukana väh. 70 m. Taaville 3 ukkoa 200m matkalla. Tällä kertaa joutui aivan oikeasti nenän käyttö hommiin, kun ukot oli niin kaukana. Hyvin kuitenkin kaikki ylös. Tässä huomas hyvin sen kuinka nopeasti koira oppii , et mihin asti tarttee juosta. Tätä täytyy tehdä enemmän...

Loppu viikosta vielä yks jälki ja sit levätään.