Koira treenien päivityksen suhteen on ollu näköjään vähän hiljaista... Vähän on treenattu ja oltu treenamatta. Kerron lisää myöhemmin, kun kaivelen muistini kätköistä kaiken kirjoittamisen arvoisen.

Mutta tähän päivään ja treeneihin. Tää alamäki alkoi jo viime hakutreenistä. Taaville on hiukan vastenmielistä tuoda mulle yhtään mitään mikä on sen suuri saalis...ja rullahan on! (Taavista siis harjoittelee haussa rullailmaisua...) Sitä sitten hinkattiin silloin ja koko viikko on tehty rullantuontia. Välillä toimii, mutta pääasiassa EI. Kuskia ketuttaa.

Tänään sitten suunnitelma a. oli rautalangasta väännetty rullantuonti harjoitus. Pari ekaa meni loistavasti ja sit alkoi T:n bileet. Tämän jälkeen pari tuontia liinassa ihan ok. Loppuu tuli sit hyvä vinkki, jolla homma saatiin toimimaan. Koira meni mm:n kans metsään, rulla suuhun ja käsky tänne. Tämä toimi...,mutta kauanko? 

Treenien jälkeen piti käydä ottamassa  vielä tottista. Tuli näköjään sekin päivä, että mää voin sanoa, että tottis on kivaa. Seuraamista, sivulle siirtymisiä ja luoksetulo. Ihan jees...