Viime viikonloppuna leireiltiin Iisalmen maisemissa jäljen merkeissä. Kouluttajana oli Tita Holopainen. Puitteet oli aivan mahtavat. Peltoa riitti niin nurmea kuin multaakin. Ilma suosi vaikka sunnuntaina olo olikin aika "kirvelevä"Nolostunut. Muistupahan taas mieleen se aurinkorasvan merkitys...Cool. Yöpyminen oli Peltosalmen maatalousoppilaitoksella. Kyllä sielu lepää sellaisissa maisemissa! Saunottiikin koko rahan edestä vaikka nahka ei sitä ois kestänyt. Onneksi viilentävää juomaa oli riittävästiNauru.

Taavi ajoi leirillä kolme jälkeä. Kaksi la ja yhden su. Kaikki jäljet sujui tosi hyvin. Ekalla jäljellä otin maahanmenon uutena juttuna jäljen lopussa. Se ei mennyt heti jakeluun, mut su jäljellä se jo muisti sen. Harjoiteltiin myös jäljen lähestymistä. Vauhtia kun tahtoo olla vähän liikaa. Itse jäljellä työskentely on mukavalla mallilla. Joitain askelia pääsee jo menemään löysällä liinalla. Hyvä TaaviPusu!

Kotimatkalla mietin pankin ryöstämistä ja autokauppojaNauru. Ilmastoitu auto ois totitsesti jotain!! Parin tunnin saunomisen jälkeen pääsin kotona onneksi kylmään suihkuun.

Kirppu oli iskän ja Maisan kans kotosalla viikonlopun. Kaikki selvisivät hengissäSilmänisku. Minä ikävöin varmaan eniten...