Ulkona on jo pitkään ollut niin kylmä, että ajatuskin jäätyy. Kovimpina pakkaspäivinä koirien lenkitkin on kutistuneet aivan liian lyhyiksi. Joulun aikaan muutamina lauhempina päivinä päästiin Taavin kans kokeilemaan potkukelkkailua. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti! Vähän varustesäätöä ja reitin valintaa, niin johan alkoi homma toimia. Pikkujätkä on kyllä melko sitkeä kaveri. Jos kelkan vauhti jostain syystä hiljenee, se laittaa vaan isompaa pykälää silmään. Tällä reenillä kasvaa varmaan melko mukavat perslihakset. Siis koiralle...kuskilta ne toivon mukaan pienenee.

Maisa on ollut juoksussa koko joulun ajan ja on koittanut sekoittaa pakkaa parhaansa mukaan. Sen kanssa tahtoo mennä välillä hermo. Eläkeläisellä tuntuu olevan aivan omat oikeudet. Tarhassakin se huutaa ja louskuttaa aivan turhaan. ..

Joulun ajan hakutreenit on olleet tauolla ilmoista johtuen. En tiedä miten sitten jatkossa, koska luntakin on jo sen verran, että ihan joka paikkaan ei pääse.  Muutakaan ei oo treenattu. Heti kun sää vähän lauhtuu täytyy aloittaa tottiskuuri T:lle. Se kevät tulee taas ennen kuin ehtii huomaamaankaan.