Musta alkaa vähitellen tuntua, et kaikki menee viikosta toiseen samaa kaavaa. Niin nytkin. Viikolla ei koskaa tapahdu mitään ihmeitä. Mitä nyt vähän kävin MTK: n kursseilla ja sairastin flunssaa. Siinäpä se lyhykäisyydessään. Viikonloppunkin kumpanakin päivänä koirille pitkät lenkit ja su treenattiin. Ai niin...Söinhän mää pizzaa kivassa seurassa la-iltana ystispäivän kunniaksi. Thanks Sanna! otetaan pian uudestaan ja sinne saunaan pitää päästä!

Sunnuntaina treenit normaalisti. Tällä kertaa ei satanut, mutta ei paljon paistanutkaanSilmänisku. Oli aikas pirun kylmä! Taaville tottista. Pikku jätkässä menoa ja meininkiä riittää, mutta nyt alkaa löytymään rauha ja vähän patoamista. Käsi kun menee leuan alle niin jäppis menee istumaan. Se tarjos tätä ihan ite samoin, kun maahanmenoa taistelusta. Pitää vähän käyttää näitä juttuja mitä se tarjoo. Voi olla huonokin... Loppuun luoksetulo, jossa lähdössä ei nyt niin paljoa volttaamista.
Mua vähän stressaa tuon Taavin kans tekeminen. Se oppii sairaan nopeesti(tämä on muille varmaan ihan normaalia, mut mulle agrekoiran jälkeen ihan uuttaNauru)ja on muutekin liikkeisään niin rivakka, et nytkin tuli jäisestä jalkapallosta naamaan. Epätoivon vimmalla koitan lukea teoriaa ja miettiä miten tekis mitäkin. Oon sata varma, et jotenkin mää onnistun sen pilaamaan tai sitten en saa koskaan mitään aikaiseksi. *Huoh*