Viime pe satoi sitten ensimmäiset lumet ja sitä tuli ihan urakalla. Pentusten luona vierailu oli varsinaista extremeä, kun tietä ei välillä vakana satavalta lumelta nähnyt. Hienosti olivat kaverit kasvaneet! Nyt on sitten selvinnyt kuka meille muuttaa :) Siitä lisää sitten muutaman viikon päästä!
Sää kun ei vkonloppuna oikein suosinut niin päätettiin lähteä talvea pakoon ja päädyttiin Kalajoen uuteen kylpylähotelliin minilomalle. Tää nyt oli vähän sielunhoitoa, kun ei lähdetty sinne Iisalmeen. Yks yö hotellissa muiden tekemillä sapuskoilla ja kylpylässä lillumisiin teki kyllä terää! Kirpullakin oli kivaa. Harmi, että kylpylässä oli isossa altaassa niin kylmä vesi, että jouduttiin räpiköimään vaan kahluualtaassa. Sitä vettähän ei milloinkaan ole riittävästi...
Tällä viikolla on sitten oltu kotosalla, kerhoiltu, käyty muskarissa ja tänään käytiin hakemassa Kirpulle influenssarokotus. Toivottavasti siitä on apua ja pahimmilta flunssilta ensi talvena säästyttäisiin. 
Tänä aamuna oli ensimmäisen kerran vähän kovempaa pakkasta,jopa -6. Mun auto teki sitten ne "normaalit". Polosissa on jokin hemmetin tyyppivika, et ovet jäätyy kiinni. Joskus jopa pääsee sisään, muttei ulos. Joskus taas, niinkuin tänään, sisään ei pääse lainkaan.Mää oon aikaisempina talvina tehnyt vaikka mitä temppuja, mutta aina jään joko sisälle tai ulos :( Tarttis varmaan tehdä jotain, mutta mitä?!